Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει το «Διανυκτερεύω», τη νέα επιτυχία από το album του «Αγαπώ Σημαίνει». Ο αυθεντικός καλλιτέχνης ερμηνεύει «Μ’ όλα εκείνα που βλέπω γύρω, πώς αμέριμνα εγώ να γείρω; Όλοι λατρεύουν τους αφρούς, μα το μυαλό μου πάλι όχι» και συγκινεί με την δύναμη της φωνής του, σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη και μουσική του Γιώργου Σαμπάνη

Το «Διανυκτερεύω»έχει ήδη αγαπηθεί σημειώνοντας από την πρώτη στιγμή της digital κυκλοφορίας του εξαιρετική επιτυχία μετρώντας ήδη 300χιλ. αναπαραγωγές στο Spotify και πάνω από 2εκ. προβολές στο YouTube! Ένα τραγούδι με ιδιαίτερη έμφαση στο στίχο και τη μουσική και όπως ο ίδιος έγραψε στο album “έψαξα έναν-έναν τους στίχους αφού θέλω ο λόγος να πρωταγωνιστεί και επέλεξα μελωδίες που θα αφήσουν το δικό μου αποτύπωμα.  Στο νέο album τραγουδώ για όσα με συγκινούν, με συναρπάζουν, με εμπνέουν”.

Το νέο  album του Γιώργου Μαζωνάκη με τίτλο «Αγαπώ Σημαίνει», που κυκλοφορεί από τη MINOS EMI/UNIVERSAL, καταγράφει πιο ηχηρά από ποτέ το προσωπικό καλλιτεχνικό αποτύπωμα του Γιώργου με 10 μοναδικά τραγούδια, 10 σπουδαίες ερμηνείες. Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση των charts τόσο με τις πωλήσεις του ως φυσικό προϊόν, όσο και στη digital μορφή του σημειώνοντας ήδη πάνω από 4εκ. αναπαραγωγές στο Spotify και πάνω από 64εκ. προβολές στο YouTube!

SONG CREDITS:

Διανυκτερεύω – Γιώργος Μαζωνάκης

Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης

Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη

Διεύθυνση Παραγωγής: Κώστας Καλημέρης

Published By: Γ.Σ. / E.Γ.

Ενορχήστρωση, Προγραμματισμός, Πλήκτρα: Μαρία Παπαδοπούλου

Γιουκαλίλι: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Τζουράς, Ούτι : Νίκος Πασσαλίδης

Κρουστά: Κώστας Καλημέρης

Φωνητικά: Άκης Δείξιμος, Στεφανία Ρίζου Mastering: Chris Gehringer, Sterling Sound NY

Δημοσίευση στα Social Media