ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ – ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ
1 Απρίλιος

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ – ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ “ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ
ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ .

«Στον σταθμό» λέγεται το νέο τραγούδι της Βασιλικής Μπέλλου που κυκλοφορεί επίσημα από τη μεγάλη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music. Πρόκειται για ένα κατεξοχήν λαϊκό χασάπικο, τη μουσική του οποίου έχει γράψει ο Γιώργος Μαρκόπουλος και τους στίχους η Νικολέτα Περάκη.

Την ενορχήστρωση του κομματιού επιμελήθηκε ο πολυσήμαντος και έμπειρος μουσικός Αντώνης Γούναρης.
Η Βασιλική Μπέλλου, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη διαγράψει μια μακρά πορεία στον μουσικό χώρο με πολυάριθμες εμφανίσεις κυρίως στο εξωτερικό αλλά και σε επιλεγμένους χώρους στην ελληνική περιφέρεια.
Η πανέμορφη καλλιτέχνιδα κατέχει τίτλους σπουδών στις Επιστήμες Υγείας, στον χορό και μιλάει εφτά γλώσσες!

Για τον τελευταίο λόγο, έχει καταφέρει να είναι δημοφιλής χώρες της Ανατολής, όπως την Αίγυπτο, το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τραγουδώντας επιτυχίες στις γλώσσες τους, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πριν από η πανδημία του κορονοϊου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις και σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Λονδίνο, η Βουδαπέστη και το Βουκουρέστι. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα και τον περίφημο Οδοντωτό, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του καινούργιου της βιντεοκλίπ. Σκηνοθέτης είναι ο νέος και ήδη αναγνωρίσιμος στον χώρο Mike Marzz και οι ενδυματολογικές επιλογές ανήκουν στην Taya Victo και τον Δημήτριο Ορδουλίδη.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες μια και χιόνιζε, η Βασιλική, έχοντας άριστη σχέση με τους συνεργάτες της, κατάφερε να μας «δώσει» ένα υπέροχο ποιοτικό αποτέλεσμα, το οποίο και θα παρουσιαστεί γεμίζοντας την ψυχή μας αυτές τις δύσκολες ώρες, και όχι μόνο.

Δημοσίευση στα Social Media