Το Cabana ξαναχτυπά σε ρυθμούς δημοτικού τραγουδιού
1 Δεκέμβριος

Το Cabana ξαναχτυπά σε ρυθμούς δημοτικού τραγουδιού

Με τους κορυφαίους του δημοτικού τραγουδιού, Γιώργο Βελισσάρη, Γιάννη Κατσίγιαννη και Τζένη Κατσίγιαννη, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου το CABANA LIVE STAGE, φιλοδοξώντας για μια ακόμη χρονιά να γίνει το επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης για τους «γλετζέδες» των Αθηνών και κυρίως τη νεολαία που ξέρει να τιμά την παράδοση.

Ένα «Πανηγύρι εν Αθήναις» με εγγυημένο το αποτέλεσμα της διασκέδασης από τους Γιώργο Βελισσσάρη, Γιάννη Κατσίγιαννη και η Τζένη Κατσίγιαννη, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού ανήκουν στην κατηγορία των καλλιτεχνών της νέας γενιάς της του δημοτικού τραγουδιού, με πολύχρονη όμως παρουσία στο συγκεκριμένο χώρο, που κατέχουν δεσπόζουσα θέση στις προτιμήσεις των ποικιλόμορφων γλεντιών της ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας, που επιμένει ακόμη παραδοσιακά.

Μαζί τους στα κλαρίνα ο Σταύρος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοκκορης, ενώ το συνολικό πρόγραμμα ενισχύεται και με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες με πολύπλευρο ρεπερτόριο. Τη Σοφία Καλαϊτζή, τη Ματίνα Μέρη, την Κατερίνα Αϊβαλιώτη και τους σπουδαίους Πέτρο Ζηλεμένο και Γ. Χακστή.

Δημοσίευση στα Social Media